Hiss & Diss

Hiss & Diss

Hiss & Diss! Ja, idag bjuds det på hårselfie i hissen av alla ställen. I veckan var jag och klippte bort en ganska stor del av håret vilket innebär att det blivit både fluffigare och mörkare, men jag gillar det. I vinter ska jag inte göra NÅT med håret och det ska bara få vila. Balsammetoden fortsätter och jag har testat ”neutral” hårbalsam (billigt på ica) som tvättbalsam ett tag och jag kan meddela att det funkar mycket bra *nöjd*

Annars har veckan gått i ett rasande tempo. Schemat har varit rätt tajt och igår när jag äntligen får pusta ut och tror att vi är klara med allt från skador och sjukdomar i familjen så lossnar hela jäkla kranen i köket så vattnet sprutar!! Panik alltså… suck!

Till saken hör att huset inte ens är fem år gammalt, så det kändes ju helt absurt att nåt sånt bara kan hända. Men det gjorde det… och jag kan berätta att det tog FEM besök av TRE olika karlar idag och att en av dem sa att ”vi nog får klara oss utan vatten i helgen” men då kände jag att det var nära att en propp rök. Jag förklarade att det absolut INTE är ett alternativ, så kl tre idag så hade snubbe nummer tre satt dit en ny kran så nu är allt frid och fröjd hos oss.

Lille B är hos sin ”extrafamilj” i helgen och det innebär att vi är utan lillebror och kan göra saker som att hälsa på folk med stora barn, vara uppe sent, äta godis FAST det ”bara” är fredag och imorrn blir det bio med Viggo. Det ska bli kul faktiskt även om jag inte är ett fan av bio 😀

Och det bästa av allt: Imorgon får jag sovmorgon! Jippi.. ingen liten kille som kommer tassande kl sex på morgonen och vill umgås. Det blir lite ovant faktiskt. Men det är så mysigt att få umgås med ett barn åt gången. Ibland! Men det är lite tyst och tomt här hemma just nu och jag ska vara uppe SENT ikväll haha.. bara för att jag kan.. och för att jag VILL 😀 Ha en skön helg alla som läser! Vi ses..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.