Kan Ni fatta..?

Att jag har varit gift med Jimmie i FEM år imorgon, fredag? 🙂 Vi firar alltså ”Träbröllop”. Det låter lite spännande tycker jag. Förra året missade (!!?) vi bröllopsdagen och kom på det först en vecka senare haha.. Då firade vi tydligen ”fruktbröllop”. Låter ju helknasigt, men imorrn har vi alltså varit gifta i hela fem år och jaa.. jag tycker att det har gått ganska bra så vi siktar på fem år till 😉

Jimmie sa faktiskt att vi skulle gifta oss och skaffa barn redan första gången vi möttes och eftersom han fick rätt i det så känns det ju helt logiskt att fortsätta tillsammans och alla som känner oss vet ju att vi haft MASSOR omkring oss med allt möjligt sjukt som hänt under vårt gemensamma liv.

NÄr det har varit bra så har det varit så där himlastormande och Hollywoodaktigt underbart och rosaskimrande och när det har varit jävligt så har det varit nästan nattsvart och eländigt.

Men då ska man också komma ihåg att när det varit som värst så har det (nästan) alltid berott på yttre faktorer och andra människor som faktiskt gjort sitt bästa för att sätta käppar i hjulet för både oss och hela vår tillvaro.Tack och lov så har vi fixat det mesta tillsammans och för att använda en sliten kliché så måste jag faktiskt säga att allt jobbigt i slutändan fört oss närmare varandra.

Vi har också utkämpat många strider tillsammans och vi har övervunnit hinder som avstånd, sjukdomar, skador, förluster, missförstånd, lögner, förtal, svartsjuka (inte vår tack och lov) och vi har till och med klarat av det faktum att allt för många människor ansåg att vi INTE skulle vara ett par och därtill gjort sitt bästa för att förstöra mellan oss!

Men allt sånt ligger bakom oss nu.. I alla fall det mesta och som jag sa så tycker jag att det går bra. Inget äktenskap är väl perfekt, men om det är så att man har det JÄVLIGT bra till 75 % och ”står ut” med 25% så tror jag ta mig tusan att det är så nära perfekt man kan komma.

Vi har ju våra små egenheter bägge två och kanske är det just det som gör oss till det ”perfekta” paret haha.. Jimmie står i alla fall ut med mig när jag inte står ut med mig själv och jag står ut med med honom fast han alltid är tvärsemot och det är väl just det som gör att det funkar!

 

Förälskelse kommer och går, men riktig kärlek består..

IMG_8205

Foto: Vår förstfödde

Så imorgon blir det lite viktiga möten och grejs och det enda firande vi ska ha blir en trevlig lunch tillsammans på stan och det är inte ofta vi har tid med det ska jag säga! Det känns rent av lite… spännande haha… 😀

I övrigt så har vi det ganska bra hos oss @fairytaleroad just nu. Jag har gått och funderat på en rätt stor förändring i mitt / vårt liv och ta mig tusan om jag inte kom till ett beslut i Tisdags… Det blev: JA! Jag tänker göra det… Haha… Nu blev Ni nyfikna va? Jag ska berätta mer om det någon annan gång. Kanske!

Men tills dess så får Ni ha det jättebra! Nu tar jag helg. Vi ses och hörs. Kram till alla som behöver!

heart

6 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack! Vi har det så himla bra och jag försöker stanna upp en stund varje dag och ta in det faktum att vi har det så jäkla bra 🙂 kram på dig o hoppas ni också har det bra!

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Gratulerar till era 5 år, inte alls illa, fast trä…hm, inte träsmak i baken, va? 😀 Hoppas vi kan ses nån dag framöver. Till veckan har jag fullt upp, känns det som, 2 lediga dagar, en bortlovad och sedan en begravning och jobbarhelg, men då nästa…jag mejlar dig. //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Haha.. trä låter ju lite roligt så det känns bättre o säga fem år helt enkelt 🙂

      Ja vi måste styra upp en dejt.. ja’ har spännande saker att avhandla hehe… kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.