Dagens känsla är något svår att definiera

Dagens känsla är något svår att definiera

Dagens känsla är något svår att definiera. Jag har jobbat min sista dag och det kändes verkligen vemodigt när jag gick.

Jag lämnade idag ett jobb som varit helt fantastiskt på många sätt. Och ändå sa jag upp mig..
Men jag har följt min magkänsla och inre röst och jag är så övertygad om att jag ändå gjort helt rätt.

Men ändå.. jag har också lämnat de bästa kollegor jag nånsin haft och den här bilden får förmedla det jag känner och tänker just nu: Mångfald, gemenskap, rätten att få vara annorlunda och ansvaret vi har både för oss själva och våra medmänniskor! Både de stora och de små…

Klumpen i halsen vill inte riktigt ge med sig ännu men jag vet också att den beror på lika delar glädje och sorg.. men mest glädje! Tack till mina fina före detta kollegor. Ni är så TOPPEN! Kreativiteten och energin är något jag kommer att sakna hos Er!

Tack!!

 

heart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.