My precious moment

My precious moment

My precious moment…

..tänkte jag att Ni, kära läsare ska få ta del av just idag 😀

Jag kom just hem efter några dagar i härlig fjällvärld. Kroppen är mör efter skidåkning och tankarna är fulla av nya intryck. Både sorg, ilska och glädje har passerat i min tillvaro under de senaste dagarna och känslor (dock inte mina) har toppat och dalat lika dramatiskt som fjällen jag besökt.

Men nu är jag hemma igen och jag möttes av den prickiga hunden som just nu ligger utslagen på en solig fläck inne på Viggos rum. Ser ni henne ligga på golvet där under den nya tavlan med dödskallen?

Ser ni också att det ligger en spännande bok här på bänken? Och visst ser ni min jättefina, gröna mugg med extra gott kaffe i?

Ja, som ni säkert kan förstå så vill jag gärna dela med mig ett vardagsögonblick just idag eftersom jag är så himla glad och mår så jäkla bra eftersom min vardag är ofantligt trevlig.. och så behöver jag ju förstås lite bekräftelse (Den där särskilda bekräftelsen som man bara kan få via sociala medier eftersom ingen ”verklig person” är hemma och kan se mig just nu) haha.. *ser-ni-mig-hör-ni-mig?* 😀

Men skämt åsido.. jag vill bara poängtera att vi måste värdesätta vår tid här på jorden. Se allt positivt Ni alla har i Er vardag, för det är förmodligen mycket mer än vad Ni tror!

Ha en toppendag i solen alla som läser detta och kram till dem som behöver!

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Men men men…nu blev det lite scary, om du är ensam hemma, vem fotade då, man ser ju bägge dina händer 😀 Moahaa.. Jag förstår känslan, härligt att få vara hemma, solen skiner, och ledighet är lockande. Jag ska ut med vår hund nu, och känna solen i fejjan, tyvärr, blåser det, men det är i alla fall gratis, så… //Kram och ha en fin dag och en trevlig helg!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hehe.. jag bad ett av mina spöken att fota 😀 Hihi.. näe, men jag har ju hittat en självutlösare på tre sekunder haha.. Den funkade finfint!
      Jag satsar på badkaret istället för solen denna dag 🙂
      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.