Snyggt och snabbt!

Jag råkade ju som jag berättade om tidigare ut för ett ganska trist missöde på krogen i fredags då mitt kort blev förväxlat i baren på Soul-train på äpplet. Som tur var så upptäcktes det ju redan under natten, men under tiden jag ringde upp och pratade med banken så laddades min telefon ur och jag hade ju smått panik när jag väl kom hem några timmar senare. Tankar som typ: ”Tänk om nån tömmer mitt konto?” poppade ju tyvärr upp och förgiftade min redan vimsiga tankeverksamhet som var nere på halvfart på grund av en och annan alkoholhaltig dryck. *suck*

Bankkillen som hjälpte mig mitt i natten lugnade mig och jag spärrade både mitt eget och den andra damens kort (så att hon också skulle kunna känna sig trygg att inte någon ränner iväg och tömmer hennes konto)

I alla fall så mailade jag ansvariga på stället och redan igår på morgonkvisten så hörde de av sig från Folkets hus och ville hjälpa mig med problemet. Otroligt snyggt skött och med en ödmjuk attityd gentemot sig själva och vad som gick fel. Allt löser sig såklart till slut och eftersom jag ännu, i skrivande stund är utan både kort och och kod (HOPPAS jag hinner få bägge innan jag lämnar stan på Torsdag) så vill de dessutom kompensera mig med ett presentkort på stället vilket känns helt okej.

Ja, plåster på såren gör ju att det känns lite bättre förstås, men jag är mest glad över att de hade så himla bra bemötande och en serviceanda som är på topp, vilket egentligen är en självklarhet när sånt här händer.

Från och med nu kommer jag i alla fall att kolla extra noga på MITT kort VARJE gång jag får tillbaks det efter att ha använt det på krogen. När jag går ut med polarna så vill jag ju ha kul och inte behöva oro mig över såna här saker.

Nåt annat att däremot att ”oroa” sig över är den här listan (Som för övrigt är skriven av en ”man” på tidningen Café och därmed inte behövs ta på för blodigt allvar, men ändå….)

Nu vet Ni… att selfies för oss som är ”gamla” måste vara ironiska.. Vi får alltså inte ta bilder på oss själva som försöker framställa oss som snygga, vardagliga, trevliga, roliga, sympatiska eller ens normala (Hmm.. Vad betydde ordet normalt nu igen??)

Så nu har jag ett gäng ”ironiska” selfies som egentligen bara konstaterar det jag redan misstänkt… Att jag är skelögd!! (På rikt alltså..)

IMG_9798

Glöm inte ironin…

IMG_9800

Är detta ironi…?

IMG_9799

Ironi kan för övrigt få argrynkan att framträda för mycket…

(Botox någon?)

IMG_9804

Skelögd eller bara ironisk..?

IMG_9809

Å så minns jag inte vilken sida som är min ”snyggsida” heller, utan konstaterar bara att jag är lika snygg från bägge sidor haha… 😀

Nåväl, jag behöver inte fixa så mycket bilder ur synpunkten ”Jag-behöver-framhålla-mig-som-en-snygg-och-häftig-person-på-tinder-så-att-någon-kanske-vill-ha-mig” eftersom jag redan har en trevlig man som gillar mig oavsett jag är snygg på bild eller ej.

Näe… det där var e-lackt sagt av mig. Jag ber om ursäkt! Men eftersom jag ju ÄR gift så jag behöver jag ju faktiskt inte att någon ska vilja ”ha mig”.

Jag vill bara vara ironisk! Med OCH utan selfies…

 

😀

Ha en skön dag (UTAN ironi!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.