Subtila budskap…

..som går att tyda PRECIS som man vill. Vad sägs om detta budskap till exempel?

IMG_0600

Haha..

Det går inte att missa..

”Tänk positivt oavsett vad eller vem som dyker upp i din brokiga vardag”

🙂

Pessimist-and-optimist-quotes

Så sant som det var sagt…

Och idag träffade jag en gammal bekant som jag inte träffat så länge och som jag dryftade stort och smått med. Det känns skönt att veta att man numera kan betrakta saker och ting utifrån och tänka att det är skönt att man slipper vara en del av något som inte leder någon vart. För mig är det väldigt viktigt att tro på det jag gör och det är också viktigt att tro på förändring av det positiva slaget. Annars är det liksom ingen idé!

Det är också skönt att veta att det finns dem som kan hjälpa en med saker som man varken kan, vill eller orkar driva själv. För något av det värsta som finns är väl orättvisor? I alla fall i min värld.

Somliga orättvisor kan man inte göra ett dugg åt, men det finns också dem man kan göra en hel del åt och det är de orättvisorna man ska se till att göra något åt. De man kan och vill påverka!

Som sagt: Man får välja sina strider och nu har jag valt en ordentlig en… förhoppningsvis så kan jag berätta mer om den vid ett senare tillfälle! Jag håller på att dokumentera hela problemet och det tar ju lite tid i anspråk. För att inte tala om alla möten och telefontimmar! *gah* Man det får det vara värt! Rätt ska vara rätt liksom..

Nåväl, nu ska jag ta och lägga min lille son och sen ska jag umgås med min stora son. Sen ska jag putsa ett fönster och sen ska jag vinka hejdå till Jimpa som ska jobba natt och sen ska jag lägga mig på yogamattan! Min bästa vän för tillfället. 🙂

Oavsett vilka hinder som dyker upp så tar jag mig över dem med hjälp av mig själv!

Jag känner mig balanserad och fokuserad!

(eller…?!)

20150725_180310

Balanserad & fokuserad?

Eller bara knäpp å knasig?

😀

Kanske lite av varje… Haha..

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack! Fast jag ska erkänna att det är en gammal bild… jag har dock kvar de där hårkritorna. Det är ju lite pyssel och det tar tid när man fixar håret men det får det vara värt (de gånger man har tid haha..)

      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.