Världen vore väl en härligare plats om man…

Världen vore väl en härlig plats om man...

Världen vore väl en härligare plats om man kunde utvinna energi på riktigt från sådana här gudomliga varelser.. Eller hur?

Åh, Tänk om man fick vara barn igen. För bara en vecka eller två. Shit vad kul det skulle vara 🙂

Och ännu bättre: Att kunna glida omkring i pyjamas med skorna på fel fot och inte bry sig ett dugg om vad folk skulle tycka.. ja, inte så konstigt att barndomen är så magisk egentligen. Det konstiga är bara att ungar idag har så bråttom att lämna den bakom sig. För SÅ jäkla kul är det ju inte alltid att vara vuxen..

Konstaterar i alla fall att det är väldigt roligt i de här grabbarnas sällskap. Jag borde vara mer som dem faktiskt så bli inte förvånad om jag dyker upp i pyjamas.. och med lite tur så kanske jag har skor på mig också haha…

Ps: Den här veckan pratar vi fortfarande om döden och en viss person blev ganska upprörd när vi sa att ALLA människor och djur faktiskt MÅSTE dö en vacker dag.. något lugnare blev han när vi sa att innan han dör så måste han först bli en gammal, gammal, gammal, JÄTTE-gammal gubbe.

Det gick han med på! *phew* Vilken tur. Vissa saker går ju inte att förhandla bort. Hur arg man än blir. Eller hur söt man än är.. Lika för alla!!

Trösterik tanke 🙂

5 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Vi hade en LP skiva som barn, med skräckhistorier på, dom flesta handlade om Adrian Skräcklund. I en av historierna så hade nån…kanske Adrian, satt på sig huvudet bak och fram, vilket då någon påtalade för honom, och denne någon fick till svar: ”Fel håll…men du kan väl inte veta vilket håll jag ska gå åt”. Hahaa…lite som med skor på fel fot, eller var det fel skor på rätt fot 😀

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Det som är så skönt är att han är så där härligt obrydd 😀 Haha..
    Adrian skräcklund? De måste jag googla på…

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ah.. men jag känner inte riktigt igen.. själv hade jag en LP där Helge Skoog läste Sagan om Pomperipossa å den va nog så läskigt haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.