Fjärilar överallt

Fjärilar överallt

Fjärilar överallt!
Jag köpte det här fina bokmärket i form av en fjäril på ett loppis i övik.. den talade till mig och jag kunde inte motstå den.

Nu läser jag Peter Stjernströms ”Fjärilspojken” och den är hyfsad men inte riktigt vad jag väntat mig, men jag läser vidare..

Jag har för övrigt läst ca 60 böcker sedan i Januari och då räknar jag ”bara” dem jag har läst för mig själv.. vuxenböcker alltså.. jag har ju läst en och annan barnbokför Bastian också och han gillar ju att höra vissa av dem om och om igen. Jag hoppas att mina barn ska få ett lika stort intresse för böcker som jag har haft genom livet.

Jag älskar verkligen böcker i pappersform. En enda gång försökte jag lyssna på en ljudbok men jag gör aldrig om det. Jag blev bara trött och ville somna.

I alla fall, har Ni något bra boktips? Let me know 🙂

Nu ska jag fortsätta helgen med att vara barnfri. Det händer inte ofta så nu ska jag bara njuta av tystnaden.. och en bra bok! Vi hörs!

2 kommentarer

  1. grandmother

    Böcker av Elly Griffiths om rättsarkeologen Ruth Galloway, jag gillar dem. Jag har precis läst ut Peter Stjernströms böcker ”Fjärilspojken” och ”Burflickan”. De innehåller en del tänkvärda saker om vad som pågår i vår natur, men jag håller med dig, inte riktigt min stil. Det är underbart att läsa! Kram

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Tack för tips! Ja.. inget går upp mot en god bok alltså. Just nu håller jag på att städa och tvätta och när allt är klart och ungarna gått i säng så blir det en kopp te och mysigt i soffan. Otroligt härlig aktivitet 🙂
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.