Jag är kär

Jag är kär

Jag är kär…

Inte i skyltdockan men i tröjan!

Haha.. jag är nog lite ytlig emellanåt ändå, oavsett om jag försöker ge sken av att INTE vara det 😉 hehe.. inne på nollnitti hänger i alla fall massor med kläder i min smak, men helt allvarligt: även om jag hade massor med pengar så hade jag nog ändå inte lagt 600 Spänn på en tröja.. mer än en halv tusenlapp liksom?!

Näe.. nåväl, jag får väl vänta tills det blir rea helt enkelt. Men visst är den läcker? Jag blir i alla fall riktigt glad av broderade papegojor! 🙂

Hoppas Ni haft en skön påsk!

8 kommentarer

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Haha.. jaa.. det finns roligare saker att göra för pengarna! Och som räcker längre 😀

 1. Tiger

  Hello! Jag förstår att du blev kär i den tröjan. Allt utom priset är oemotståndlig. Trevligt att läsa din blogg igen. ???? Sånt jag inte gjort på 100 år. Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Men Hej!! 🙂 Åh vad kul att se dig igen.. Det var ju typ.. hundra år sedan eller nåt?!
   Vet du att jag tänkte på dig när jag planterade om mina svärmorstungor för några veckor sedan..
   Har moderblomman vuxit nå mera hos dig? Här fortsätter de att föröka sig haha.. mina bebisar!

   Vi borde ses nåt tycker jag.. det vore himla supertrevligt! Kram <3

   • Tiger

    Haha, jag brukar tänka på dig ibland när jag tittar på svärmorstungorna. ???? De växer så det knakar. Har delat flera gånger. Men ja, vi borde definitivt ses tycker jag! Kaffe i solen om den nånsin dyker upp? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.