Gummi tamefan..

 

IMG_20191006_011523

Yes.. faktum är att när man varit gifta i åtta år så firar man gummibröllop haha.. ja, eller ”kondombröllop” som nån sa.. och joo.. denna månad firar vi faktiskt hela åtta år som gifta. Hur kul som helst.

I alla fall så har vi varit gifta i stort sett halva vår tid tillsammans. Det går ju rätt bra och är himla skoj (för det mesta), så planen blir väl att vi siktar på minst åtta år till.

Jimpa håller mig stadigt nere på jorden och ser till att jag håller mig i nuet. Han tröttnar aldrig (hittills iaf) på mig och mina upptåg och dessutom är det en så jäkla cool titel att ha: ”Fru” liksom.. va?! Det tröttnar jag fan aldrig på <3

Länge leve vårt äktenskap i gummi 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.