Still schlitn

 

IMG_20191122_185138

 

Jorå. Fortfarande schlitn till tusn. Samma läge ännu. Inte alls  deppig och nere tack o lov, men bara så infernaliskt jäkla TRÖTT.

Jag sover 9-10 timmar per dygn just nu. Jag cyklar till och från jobbet och försöker vara extra petnoga med vad jag äter och ändå räcker inte energin hela vägen.

Lite extra jobbigt blir det också när nästan alla i ens närhet mår ungefär samma lika. Det gäller verkligen att hushålla med sig själv och sin energi på alla plan.

Men nu har vi i alla fall ett ljus i mörkret att se fram emot: vi har kommit fram till att vi skippar julklappar i år med undantag för en enda julklapp var till kidsen.
Alla potentiella slantar som skulle ha gått till julklappar och julmat lägger vi istället på en solresa i Januari och kidsen är helt med på tåget 🙂 otroligt skönt!

Det senaste året har varit en ögonöppnare för mig på många sätt och jag har lärt mig ytterligare ett å annat nytt knep för att hålla energistapeln på en hyfsad nivå.

Det är ju trots allt jag och BARA jag som kan påverka mitt mående i slutändan. Andras negativa beteende ska få fortsätta studsa av mig såsom det plingande placket i tuggummit extras tv-reklam. Sjukt skön liknelse haha..

I alla fall.. ett livstecken från mig och en önskan om att just DU får en toppenhelg. 😀 vi hörs!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.