Tack för allt å Tack mig själv!

Dagens ord: Tacksamhet!

För allt som är positivt i mitt liv just nu.

För att jag känner mig frisk och stark, för att jag mår så jäkla bra just nu, för att jag har så många valmöjligheter varje dag, för att jag har kärlek i mitt liv, för att jag har frihet, hälsa, vänskap och massor med good energy… Balansen är ganska god just nu.

Specifikt just exakt idag är jag i alla fall också väldigt tacksam över att vi har en fantastisk sjukvård som (oftast) kan laga oss när vi går sönder på ett eller annat sätt…

Tack och lov för det! Var rädda om varandra och ta aldrig något eller någon för givet 🙂  Att få vara frisk är det viktigaste av allt!

 

”Den som är frisk har tusen önskningar men den som är sjuk har bara en enda önskan”

Ha en fin torsdag kväll. Själv ska jag sova FÖRE kl 22 ikväll för att bibehålla balansen och ladda upp inför x antal mil på cykel i snömassorna som aldrig tycks plogas bort. Härligt, men farligt!

”Känner mig hyfsat i balans ”

😀

2 kommentarer

 1. Åsa Sundh

  Helena, det är så härligt att läsa dina inlägg. Du verkar vara en jordnära person, bra partner och en fin mamma med perspektiv på tillvaron och livet. Unnar dig verkligen att vara i balans och må bra. Det är inte lätt att jobba och hinna med hem och familj. Jag är ’friherrinna’ (pensionär) och har gott om tid att göra det jag vill,när jag vill. Å andra sidan går åren fort och rätt vad det är kan/orkar man inte göra det man skulle vilja.

 2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

  Tack Åsa 🙂 vad glad jag blir av dina rader.
  Ja, när man är mitt i livet så gäller det att hushålla med sina resurser.
  Jag får fortfarande nya ”aha-moments” när jag hittar nya små sätt att behålla den efterlängtade balansen.

  Det känns som att jag mina prioriteringar funkar som de ska just nu.
  Hoppas du får en skön helg.

  Ps: ser alltid fram emot dina inlägg och medföljande kommentarsfält. En frisk fläkt i en galen värld.. (Hela världen känns för övrigt i synnerligen stor obalans just nu)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.