Mitt i mitt liv…

.. är det ganska behagligt just nu!

Jag fick äntligen en helt ledig helg med hela familjen. Så trots allt stök och bök runt om i universum så har läget varit väldigt vilsamt och harmoniskt i mitt hörn av världen.

I alla fall.. Att vara gift med en snubbe som tar familjelivet på allvar och som samtidigt är jävligt rolig och snäll med sin vimsiga fru är nog den största vinstlotten jag dragit hittills i mitt liv 😀

Nitlotter har man ju dragit så att det räcker haha.. (så nu finns det förhoppningsvis inte så många kvar)

Men å andra sidan så skulle jag ju inte vilja vara utan ett enda av de berömda misstagen som vi alla gör tusentals av under en livstid. Det är ju alla de dåliga sakerna vi gör som i slutändan skapar det bästa i oss.

Det vill jag gärna tro på i alla fall…

My prrrrrecious…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.