För första gången..

.. i mitt liv väger jag mer än 60 kilo  😀 i normaltillstånd alltså.. När jag varit på tjocken har jag ju såklart vägt myyycket mer än så.

Men i alla fall, så himla kul.

Träningen har gett fantastiska resultat under senaste året och muskler växer precis som de ska. Det känns så kul att vara i bättre form nu än vad jag nånsin varit som ung.

När man är ung så behöver man ju inte anstränga sig lika hårt och det går att slarva med det mesta.

När jag minns mina vanor som tjugoåring så kan jag nästan inte fatta hur jag pallade; Tänk sprit, cigaretter, godis och hamburgare om vartannat. Det var sånt jag stoppade i mig till vardags utan att blinka men idag skulle jag nog falla död ner efter en vecka med sån diet hahaha… Huvvaligen!

Men nu är nu och jag gör allt vad jag kan för att vårda mig själv på alla plan.

Det enda som är lite trist nu när jag börjat öka storleksmässigt är att många av mina absoluta klädfavoriter snart är helt urvuxna.

Mina barnjeans med fickor överallt och min J Lindeberg denimskjorta också den med fickor överallt är på absolut sista versen nu.

Nån som vet var det går att hitta liknande jeans? Let me know  😀

 

Om förra inlägget var lite depp så känns detta som lite PEPP!!

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Vad kul att få lön för mödan, och då man plötsligt ser och känner skillnaden. För det krävs ju tid, arbete, svett och kanske kanske, lite tårar, att ta sig dit man vill. Snyggt jobbat! //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Jo, det var en grej i sig bara att få in vanan.. Jimpa har verkligen varit på mig att hålla i rutin och struktur vad gäller träningen.
   Jag är så nöjd 😀

   Ps. Hoppas vi kan ta en utomhusfika snart.. Kram <3

 2. Rosa Oman

  Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man till mitt liv, jag vill berätta för människorna i världen att det finns ett riktigt stavspel online och är kraftfullt och äkta. Hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte mig nyligen för att återförena min relation med min man som dumpade mig. När jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksförtrollning för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen kallade mig och började tigga mig. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp Wiseman kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, vi är nu mycket nöjda med oss ​​själv. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på riktigt och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi klarar oss mycket bra i vårt kärleksliv.Kontakta den här fantastiska mannen om du har problem med en varaktig lösning
  via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Men ååååh va fränt!!! Jag ska ringa upp honom på dajrekten. Tusen tack för tips 😀

 3. Åsa Sundh

  Grattis! Du är värd en helt ny garderob, Helena! När alla utförsäljningar startar, ett trist resultat av coronakrisen, kan du nog vraka och välja fritt.

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack Åsa 😀
   Jo, nu ska jag jaga de ”perfekta” jeansen (livslångt projekt haha) å så hoppas jag på att hitta lite roliga tröjor.
   Men sista tiden har jag mest haft tur med secondhand faktiskt så det är inte så ofta jag spanar i vanliga butiker.
   Hoppas det är bra hos dig 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.