Jag ä ba tråkig..

.. just nu.

Men fy vad schöönt det är att vara det 😀

Jag har haft en riktig sovarvecka och snittat ungefär nio timmar per dygn. Har varit lite hängig också och haft värk i mina ögon vad nu det kan bero på. Min syn är exakt samma som för tre år sen så min egen teori är att jag kanske blivit lite känslig för pollen på gamla dar. Jag har ju cyklat mycket denna vecka också och min egen teori är att blåsten och vinterns osopade grusdamm varit elakt mot mina stackars ögonbollar.. Blandat med pollen kanske …?

Jaa, konstigare saker har ju hänt men det är ändå skumt att vara ”ögonsjuk”. Nåväl, Corona lär det ju inte vara i alla fall.

Nå annars då? Jorå. Helt lugnt hos mig  😀 är obrydd om det mesta som pågår utanför min dörr. Hänger en del med minstingen och testar mycket nytt i matväg här hemma. Mestadels veganskt och kidsen OCH Jimpa gillar det mesta tur nog.

Är inne i ett helt nytt kapitel i mitt liv på väldigt många sätt och det känns himla kul faktiskt. För mig.. Även om somliga tycker att jag har blivit lite tråkig haha.. Men det gäller att vara petnoga med var man använder sin kraft och livsenergi numera. Jag är ju trots allt ganska medelålders å då gäller det att sålla kraftigt i allt man tar sig för..

Hare gött å va inte trött!

 

 

Nån sa till mig en dag att mina händer ser gamla ut.. Det kändes som en komplimang faktiskt.

Jag gillar händer. Speciellt mina egna. Kan sitta och glo på mina händer eller fötter hur länge som helst haha… Så jo, tråkig har jag nog blivit. Men fan va bra jag mår av att vara det  😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.