Kalenderslaven

Det är jag det!

Familjekalender med många kolumner är ju det absolut bästa som finns i almanacksväg.

Jag som är lite av ett kontrollfreak (in a good way of course) och som finner stor trygghet i allas våra vardagsrutiner kan komma på mig själv att stå där framför almanackan varje kväll och planera nästkommande dag eller vecka i huvudet.

Låter kanske skumt, men det ger mig lugn och ro och en skön känsla av total harmoni att kunna överblicka vardagen snabbt och enkelt. Speciellt när vi vuxna i familjen har märkliga arbetstider och ständigt pusslar med timmar hit och dit för att vardagen ska flyta smidigt.

Jag såg förresten att jag och Jimmie endast har 3 helt lediga dagar tillsammans under hela Maj månad så idag börjar jag officiellt att räkna VECKOR tills det blir semester. Fy fan vad jag längtar!!

Det har varit en konstig vårvinter på många sätt och jag, precis som många andra kämpar på med livet som på många sätt är annorlunda på grund av allt dåligt som pågår på vår fina planet Jorden.

Men min strategi är fortfarande att fokusera på det som är bra. Både för mig och min omgivning. Både i stort och smått. Världen kommer aldrig mer att bli sig lik och det gäller att acceptera det och bygga sin egen nystart och fundera över vem man är och hur man vill leva.

I övrigt är vi friska hemma hos oss och vad gäller virus & baciller så hoppas jag att vi är rustade för det!

Ha det bra alla som fortfarande läser här 😀

Har hämtat ut mina nya polaroidiserande solbrillor med progressiva glas i en perfekt gulbrun nyans. De är så jävla sköna och perfekta för mina ögon så jag vill aldrig ta av dem haha…

*Bakom mina solglasögon får jag va mäj schälw*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.