Skumt kroghäng…

Jahapp, då har jag gjort sommarens första besök på en uteservering.

Det var en rätt skum upplevelse. Två köer till bardisken med plexiglas mellan varje kö. Men faktiskt, fördelarna är ju ändå rätt många med dylikt system och eftersom jag gett mig fan på att hitta positiva saker i allt under denna märkliga världsordning så såg jag ju fördelarna direkt:

Till exempel så kan ingen tränga sig i baren, inga äckliga snubbar som osynligt kan passa på att tafsa i trängseln, mer rättvist, personalen får en bättre överblick, risken att bli för full minskar, man kan ha små trevliga konversationer med folk i kön som leder mot bardisken och man kommer också ihåg att beställa med sig några glas vatten varje gång.

Så joo.. Nog finns det alltid positiva sidor med allt som är konstigt nuförtiden. 🙂

Ja, det var en rätt bra kväll ute på stan och trots att jag inte gillar Umeås trista uteliv så var det kul bara för att det var ett roligt sällskap! Jimmie och hans pojkvänner är alltid skojiga att hänga runt med.

Det enda som förmörkade min annars ljusa partyhimmel var att folk FORTFARANDE envisas med att drapera sig i dessa leopardfläckiga kläder. Jag blir totalt sjösjuk och kan inte förstå hur detta vidriga mönster kan hänga kvar i modet år efter år. Numera dyker det ju upp oftare även på snubbar. Fy Fabian!!

Näe, låt de stackars leoparderna få ha sina prickar ifred och låt inte modeindustrin få fortsätta med detta hemska otyg. Haha.. Om jag fick bestämma så skulle det vara bötesstraff på att klä sig i leopardprickigt  😀

Men precis som med mycket annat så handlar det ju om att JAG behöver acceptera det jag inte kan förändra.. En härlig tanke när den landar rätt!

Jag å min bäjb på Harrys!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.