Jackjakt

Japp, jag har varit på jakt. På jackjakt!

Knäppt kanske, men faktum är att det INTE är så lätt att hitta exakt en sån jacka som jag redan har och som jag fullkomligt ÄLSKAR. Nämligen min bruna skinnjacka från Rock n blue. Ett av de plagg jag förmodligen skulle försöka rädda om det började brinna.. haha..

Jag köpte den beggad för några år sedan av en tjej på Haga och sedan dess så har den hängt med mig och på mig under alla årstider förutom somrarna. Men nu har vi kommit till en point of no return när jag måste inse att vi skall skilja oss. Jag kan inte längre dra igen dragkedjan och jag når inte heller ner till cykelstyret eftersom den numera är en storlek för liten för mig. Jag har vägrat inse det ett tag och jag har använt den när jag INTE cyklat, eller behövt dra igen dragkedjan… fast näej.. nu går det inte längre. Det ser inte klokt ut  (Även om JAG såklart är skitsnygg jämt) 😉

Så nu ska den säljas. Förhoppningsvis till någon som också gillar gamla läderjackor i klassiskt snitt!

 

Mörkbruna favvojackan i strl 36 måste bytas ut…

It’s over between us  🙁

Och jag hittade denna:

Supersnygg, svart läderjacka i storlek Small från Elvine… MEN…

Även om den sitter som schmäcken så är den är den lite för liten över axlarna, så jag ska sälja även den innan jag hinner bli för fäst vid den.

Så.. är det någon / några som är sugen på att köpa en begagnad läderjacka för en billig peng och som är i storlek small-ish så äre ba att hojta! 😀 Jag har ju två över!

Att köpa second hand är ju det absolut bästa sättet att konsumera kläder på.. eller hur? Så kan man göra annat skoj för sina pengar.

Och joo… jag HAR faktiskt hittat en jacka som är perfekt. Men den visar jag nån annan gång!

Vi hörs!

 

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej. Ja, jag är lite sugen på att flytta till Norge faktiskt och om jag får som jag vill så blir det så om några år 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.