Bländande vardagsglamour

..ja, det här med glamour i vardagen är väl numera en bristvara för de flesta i tider som dessa.

En får vara glad om man ens orkar kamma sig vissa dagar och även om jag för all del riktigt längtar efter att få dra på mig lite tjusiga kläder och sminka mig i minst tio minuter inför en spännande kväll på någon stockholmsk nattklubb så måste jag ändå tillstå att det inte är så himla dumt att få släpa omkring den vinterbleka stackars kroppen i en superful och oformlig pyjamas.

Det känns som att jag ändå vill testa det nya covid-modet. MEN.. jag gör det åtminstone hemma 😀

Jag menar, modeindustrin har ju verkligen ansträngt sig för att matcha världsläget och först trodde jag faktiskt att det var ett skämt när jag började se folk på riktigt gå omkring utomhus i rödrutiga pyjamasbyxor, eller när det började säljas ”mysiga mjukis-set” för hutlösa penningar som folk på allvar började klä sig i hela tiden.

Nåväl, jag tänkte att jag inte ska vara sämre när det kommer till fula modetrender så här är mitt bidrag:

Men fårskinnstofflorna med paljetter på gillar jag faktiskt på riktigt. Munsåret och den ogenomträngliga frisyren är helt autentiska och den bakfulla utstrålningen är även den på riktigt. Några glas rött slank ner igår och jag måste säga att hela dagen idag har präglat looken utifrån och in.

Jag har inte fått en milimeter snö, sol eller frisk luft och istället för att ha dåligt samvete över inomhushängandet så har jag gått totalt all-in och avverkat (för) många avsnitt av en välkänd serie om zombies och diverse skurkar.

Jag har också ätit chips & godis och druckit alldeles för mycket kaffe. Men fy fan vad bra jag mår och vad glad jag är idag 😀

Jag har nämligen fått ut maximalt av denna lediga söndag.. så jaa… självklart beror det ju på min genomtänkta outfit för ändamålet och jag ger den 9 soffpotatisar av 10.

Mitt sällskap var ju inte lika hängiven som jag själv och av naturliga skäl så kan han ju därför inte vara med på bild idag haha…

Ha det gött. Vi ses och hörs!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.