Har det gått TIO år?

..sen vi gifte oss?

Ja, faktiskt! För idag firar vi tio år som gifta och har därmed lyckats passera gränsen för TENNBRÖLLOP minsann.. Hmm.. det trodde Ni inte va?!

Ni som hängt med vet ju att det ”back in the days” var fullkomligt kaos i tillvaron med ungefär tusen saker som snurrade runt i mitt Helena-kosmos så allt som hänt under våra tio år tillsammans får ju ändå anses som en slags spännande resa då vi tillsammans hamnat lite här och där, samtidigt som livet ibland varit så upp och ner emellanåt så att jag inte alltid vetat huruvida jag ska skratta eller gråta.

Meen.. jag har försökt att förhålla mig så superpositiv jag bara kunnat, no matter what som har flowat i vårt liv tillsammans.

Vi valde varandra då och vi har fortsatt att välja varandra nu så vi kommer att sikta på tio år till. Minst!

Att vara gift med Jimmie är något av den bästa investeringen jag har gjort eftersom han varje dag, år efter år fortfarande gör mig till en bättre version av mig själv. Självklart ska man alltid jobba på sig själv och sin personliga utveckling, men med rätt partner vid sin sida så är det omöjligt att misslyckas. Under de sämre dagarna stöttar vi varandra och i de perfekta dagarna gläds vi tillsammans. Precis som det ska vara och trots att vi är så olika varandra man bara kan bli, så har vi samma livsåskådning och då kan det ju bara bli bra! ❤

Yin & Yang i perfekt samklang ❤

(2016 på Granca)

För någon månad sedan fick vi bägge en fin komplimang av en så kallad Stockholmsk ”kändis” när vi hivade några glas tillsammans. H*n gav oss bägge en väldigt fin komplimang när h*n sa: Man kan liksom se eran kemi på långt håll”

Och jaa.. det kan man faktiskt! Kanske är det för att vi jämt har så kul oavsett var och med vem vi befinner oss?

Livet är en fest med rätt sällskap 😎

Grattis till OSS!

2 kommentarer

  1. Anders

    Grattis till era tio år som gifta! Nu är ni nästan halvvägs till silverbröllop! Och sen är det bara att sikta mot guldbröllopet 🙂

    Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.