Postafen tack…

Jag är en Wii-människa… Igår spelade sonen PS3 and man did he lÖve it! Spelet (som även jag skulle vara med och spela) hette "Baja -Edge of Control" ett typiskt rallyspel. Vi skulle inte köra race utan freeplay vilket innebar att det ALDRIG tog slut.

Efter 12 minuter och 37 sekunder fick jag tacka för mig och lämna över kontrollen. Då var tant ÅKSJUK! 

Jag bevisligen gammal… Postafen och en sicksack i handen  för å spela tv-spel känns ju inte helt fräckt. Så jag testade och konstaterade istället att jag nästan kunde spela "Kalinka" på elgitarr, sedan slumrade jag på sängen medans sonen och hans nya hjälte körde vidare i ökenmiljöerna!

//a

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.