åTTA dagar kvar…

Ibörjan av juni köpte jag en ny cykel. En fin, lätt vit cykel! Jag har varit så innerligt lycklig för min  nya cykel, ni vet så där stolt att man vill glida runt på den och visa ALLA precis som när man var liten! 

Så var det det här med vädret. Har ju varit lite si och så. Hörde på nyheterna idag att samerna har haft problem med att märka kalvarna på grund av vårens sena ankomst. Jag har också väntat på att det skall bli lite mera stabilt väder för att cykla, ty det är inte helt festligt att komma till jobbet och se ut som en blöt panda.

Men idag skiner solen.. Idag ska jag hoppa upp på min nya cykel och trampa till jobbet. Bara åTTa arbetsdagar kvar sedan semester. My god vad jag är spyless… Men att få cykla på en vit lätt cykel istället för den svarta, gigantiska, dyngtunga KRONANcyklen kanske kan få mig att uthärda lite till tills semestern äNTLiGEN gör entré!? Värt ett försök…. ja.. jag är desperat!

//a

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.