Mucko-båtar…

Inför att mina nevöer skulle komma i tisdags var pappa gummi-Tarzan och köpte tre radiostyrda båtar på en affär. Min son och dom två nevöerna fick varsin. Detta är barn som har stora radiostyrda bilar och en gigantisk bensindriven motorbåt (dom är alltså vana, smarta och mycket försiktiga och metodiska när det gäller sånna här prylar).

Dessa båtar fungera enbart i kontakt med vatten…. Vi undrar NÄR? Vi väntar ännu…

Ordinarie pris låg runt 600kr, nu såldes dom för runt 300kr, kanske borde gummitarzan ha anat oråd där! Min son fick sin först och började förra söndagen med projektet att få båten att fungera. Min far har suttit med min son i TIMMAR och försiktigt vänt, vridit och grubblat på VARFÖR den inte fungerar. På tisdagen åkte man slutligen till affären och gjorde en reklamation. Man undrade där om båten varit i kontakt med vatten. Min far bet i hop -jodå, men den är stendöd… Men sååå konstigt!

Nevöerna kom, den enas båt saknade delar i förpackningen (retur nummer två) och den tredjes fungerade inte heller i sjön. Plötsligt en kväll fungerade den i ett ögonblick och vad händer? Jo den börjar ryka och brinna?!

Det blir retur på allihop, vilket kvalificerat skit! Sämsta köpet ever liksom! Kommer ihåg att man kunde köpa en liten racerbåt i en fyndlåda på Barnens hus. Den skulle laddas med litet batteri och sedan fräste den fram i badkar och i sjön. Den kostade 39kr. Så här i jämförelse var det onekligen ett riktigt fynd. Bara det att den i allafall fungerade och fräste fram var ju ett gigantiskt framsteg i jämförelse med dessa prylar!

Den yngre brorsonen har googlat på dessa båtar från just denna affär och det visar sig att många har brunnit och många vuxna vill dränka dessa båtar! Vi tillhör dom!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.