Å hur öppnar man då?

Det blev inget besök till The End! Han skakade på huvet som att jag fått något allvarligt om bakfoten. Nej du kan få bygga ett hus i ”creative mode” istället. Jag kämpade som ett djur med mitt hus… Använde blåa stenar och gjorde snyggt trägolv, var noga med att sätta upp facklor på väggen. Byggde (i mina ögon) jättefint tak med glas längst uppe. Slutligen placerade jag två vita irondoors till mitt piffiga hus! Kolla kolla!!! Jag har fixat en DÖRR tjöt jag lycklig.

”-Bra mamma, nu behöver du bara en knapp för att kunna öppna också!” svarade han så där måttligt imponerad.

Då lyfte jag blicken och såg vad han hunnit göra… Han hade byggt ett gigantiskt palats, med en bergochdalbana från hans dörr till min… Den banan gick över berg och raviner…

Man ska aldrig jämföra sig men… Mitt lilla fyrkantiga hus med tak, såg ungefär ut som en treårings huvudfoting i jämförelse med hans kreation. Rätt schysst faktiskt att man som vuxen får sitta och faktiskt lära sig av sitt barn. Det blev ingen lång spelstund, vi hjälptes åt att göra en deg, fixade middag.

Ser fram emot att få sätta tänderna i en varm nybakad tekaka -Det kan jag i allafall göra och dom kräver ingen knapp! Sedan väntar ”Vilddjur till salu”.

//a

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.