Diskret?! -Not so much!

Det här med veckohandling… Dom där nya shoppingkorgarna som man drar är ju toppen MEN det gör att man glömmer bort dom gamla hederliga kundvagnarna.

Fördelen med kundvagnar är ju att man kan lasta ner sina fullproppade matpåsar och således DRA hela vagnen till bilen.

Idag fick jag mig en påminnare om den härliga handledsvibratorn som en kundvagn ÄR! Förrutom att blir varse om handlederna påminns man även om att det inte finns något som heter DISKRET när man framför dessa vagnar. Det skramlar och dånar så halva parkeringen undrar vad som är på gång.

Det är härligt med dom här konkreta plusen och minus med allt som finns i vår vardag. Själv har jag gjort helg och en kund kommenterade mitt muntra humör med "-Det är snart helg va?!" så jag gissar att det var tämligen uppenbart att det är en synneligen bra dag idag!

Nu skall här vibreras vidare i fredagen!

//a

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.