Ordning & Reda…*NOT*

Skivor i bilen är ju trevligt. Det som dock ofta händer när man kör och byter skiva är att man kastar ut den på sätet och sedan hamnar den ALLTID i något annat fodral. Att hitta Kent’s  "Du & Jag Döden" blev rena rama skattjakten…

Det kan bli så i mitt liv, att jag kommer på att jag MÅSTE lyssna på en låt -i detta fall låt nummer 7 "Klåparen". Jag visste direkt att den skivan befann sig ute i bilen. Så jag stolpade ut för att snabbt ta in den. 

Det var optimistiskt. 

I fodralet till "Du & jag döden" låg Texas – Southside, i Texas fodral låg Tom Petty & the heartbreakers å så där fortsatte det en ganska lång stund bland Smashing Pumpkins, Springsteen, U2 osv….. Det slutade med att jag slet med mig samliga skivor och fodral in. Inklussive alla lösa skivor som så oaktsamt låg kastade i bildörren. 

Kan säga som så att NU har jag bringat reda i kaoset. Skivan jag gick ut för att plocka in låg prydligt iNNE i skivskåpet UTAN fodral men som plåster på såren hittade jag två FiLMER(!!!!) i bilen 🙂

Blir det stugtripp innebär det att nya skivor skall ut i bilen. Denna gång tänkte jag försöka hålla ordning… å jag vet inte vem det är jag försöker lura!

//a

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.