Where is?!

Nu saknar jag en hel del saker här på WP-plattformen.

För det första är jag less på att mina inlägg inte syns LÄNGST fram på VK-bloggs startsida! Varför dom inte ens verkar finnas begriper jag icke! Dom fanns där igår! Är det för att dom är tidsinställda?!

Jag saknar widgeten ”Senast kommenterade bloggar” som på gamla portalen fanns på startsidan

Jag saknar dom 20 mest lästa bloggarna och inte bara 10

Jag saknar den vanliga, enkla sidräknaren! Idag får jag inte ens fram någon uppgift. Vore ju högintressant att se om fler än pappa hittat min blogg igen efter migreringen.

Det är exakt sånna här små saker, som gör att jag kan bli less och frustrerad vid plattformsbyten! Trassel och trams som jag ogillar på alla tänkbara nivåer.

Tur jag får åka på jobbet och rota vidare i våra egna datasystem 🙂

//a

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag saknar också allt detta, irriterande, och går man in under Umeå bloggaren så syns bara där, dom tio sista eller nåt sånt. Vad jag mer saknar är länkarna…vart tusan tog dom vägen? Jag vill ju ha det lätt och enkelt, nä, det här tycker jag dom får åtgärda.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja jag fattar inte om det är jag som är ovan men jag ogillar detta just nu! Känns inte alls som förr! Å understrykningar kan man inte heller göra i texten… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.