Überskumma kommentarer…

Min blogg och mina inlägg tillhör inte dom mest kommenterade i världen

Därför blev jag minst sagt förvånad när jag igår hade 7 nya kommentarer som väntade på att godkännas. Utländska kommentarer. In knagglig english… Någon var very greatful att ha hittat min ”intressanta artikel” och var alltså en kommentar till ett gammalt inlägg som hette ”Bad hairday” och handlade om våra stugfrisyrer… Magic deo hade även fått tre kommentarer. LÅÅÅÅNGA helt obegripliga massor med text.

Jag insåg att jag inte blivit ”upptäckt” utan att det helt enkelt måste finnas något som heter SPAM även när det gäller kommentarer.

Trots den insikten kände jag ändå en gnagande oro… Kunde dessa skumma kommentarer på någotsätt innehålla virus? Som kanske, likt vinterkräksjukan, kan hoppa över till nya offer? Kunde dom innehålla virus, maskar, trojaner?! Hjälp! Här finns ju ingen information kring detta.

Så jag ringde en vän som kunde ge lugnande besked. Tack!

Sådant här förekom aldrig på förra blogg-plattformen -Aldrig i min blogg i allafall…

Det var ju roligt i några sekunder i allafall när jag trodde att jag fått massor av intressanta kommentarer som jag skulle få glädjen att besvara!

//a

Etiketter: , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Visst är det störande?? Usch.. här tror man att man fått något trevligt och så är det bara blaj *suck* Nåja.. HÄR får du en RIKTIG kommentar från lilla mäj i alla fall 😀 Kram

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Nu skall jag börja göra inlägg på din blogg… Bara för att du ska få NÅTT annat än sånt här SKRÄP! Kram //a

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Jamen det tar ju aldrig slut… Det fortsätter trilla in här utan ände!!! Anoying!! //a

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Hahaa…. ser precis att jag skrivit om samma dilemma 🙂 Usch, jag gillar inte det här… man blir som sagt var lurad och tror att man fått flera kommentarer och sen är det bara skit.

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ja jag blev eld å lågor tänkte att nu jädrar har jag blivit poppis… Ja hos spamare 🙁 ”Skönt” att höra att flera har samma problem! Bra att flera lyfter upp det å poängterar det för VK! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.