Sömntuta?! I wish…

Senaste veckan tycks jag ha tappat sömnen någonstans. Ytterst irriterande är det i allafall. I natt var jag uppe runt 02:30 och kollade läget i lyan. Idag ringde jag min kompis och frågade om hon hade någon teori om vart sömnen gömt sig! Hon hade givetvis svar på tal.

Först frågade hon om det var något jag ligger och grubblar på -Nej inte det! Då förklarade hon självsäkert att den här planerade utgången på lördag är för mycket för tant (moi) att hantera. Att jag är så uppspelt och taggad att jag helt enkelt blir rastlös och inte har tid att sova.

Det var en rolig teori! OM jag vore en Cougar så skulle jag nog se det som ett gyllene tillfälle!

Jag tror själv att jag längtar efter semester och lediga dagar. Jag längtar efter ett avbrott i vardagen, att få ha skoj med mitt barn på hans sommarlov. Jag ÄR rastlös. Jag ser framemot en kväll med glada och trevliga människor, men på lokal med 22-års gräns? Nja, not so much!

Idag blir det städning av hemmet då mitt hem tydligen blir smink -och hårsalong samt mingellokal imorgon-Jag är SÅ tacksam, äntligen fick jag motivation att göra slag i saken och skura hemmet… i etapper 🙂

Kanske hittar jag sömnen gömd bland några busiga dammråttor?!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.