Prisa vädergudarna…

Jösses vad jag är tacksam för detta väder!

Jag och den sociala jetlag:en har en oerhört lugn eftermiddag i La Casa! Har hittat en galet bra fördel med att får låna detta hus och det är alla YTOR! Jag kan de facto ha pusslet framme utan att behöva plocka fram och tillbaks det inför måltider!

bild (44)

Jag har lyssnat på regnet som smattrar mot takplåten och tillochmed katten håller sig lugn och inomhus denna dag! Faktum är att han hållit mig sällskap i pusslandet UTAN att för den skull komma på idén att hjälpa till!

Regn kan vara ytterst lugnande och fridfullt!

//a

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Åhh.. pussel.. DET har jag inte lagt sedan jag var gravid med 8 år. Eller, joo.. lite barnpussel i max tvåhundra bitar.. men det DÄR verkar ju underbart att få sätta tänderna i!

    Tack för tips! Ska genast skaffa mig ett pussel eller två. (Eller genast och genast.. men inom en snar framtid i alla fall ) Haha.. kram på dig och ha en skön dag!

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Jadu det är ett riktigt nöje med pussel! Det är roligt när man får ut bitar… Vilket jag icket lyckades med igår 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.