Stammar utan krull…

Jag gillar ju att äta sallad denna årstid!

Idag kan man köpa allehanda färdigblandade ”salladsmixar” som innehåller olika gröna blad. Idag stod jag och sköljde några nävar (även om det står att man inte behöver!) och konstaterade att det är samma fenomen i dessa påsar som när man köper färdiga salladslådor på affären!

”Salladen” innebär väldigt mycket ”vita pinnar” det är liksom rötterna på salladsbladen man får mest av. Det är som att bara få broccolistammar och inget ”krull”. Jag tycker bladen är vackra och ser frestande ut men dom där pinniga kvistarna ser snudd på deppiga ut där dom ligger hackade!

Tur att jag är välkänd som århundradets matrensare…

Sallads middag!

Sallads middag!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.