Fri med en kopp kaffe

En kopp lycka...

En kopp lycka…

Ibland är morgonkaffet extra gott, som denna morgon…

Har vaknat utan väckarklocka, har dragit mig i sängen, haft en katt som legat på min rygg och kurrat och som sedan kurat ihop bredvid mig och bara varit go. Det är helt enkelt väldigt lugnt i La Casa!

Jag är så otroligt glad över att ha fått denna ”bonus” dag ledigt -Bara så där! 😀

Idag kommer kiddo hem och vi skall ha en lugn helg tillsammans! Inga aktiviteter planerade men man vet aldrig vad han och hans vänner kan hitta på! Det jag älskar med dessa barn är att man får hänga med på saker som man aldrig skulle ha kollat in annars…

sparken

sparken

sparken” nere på stan är ett sådant lysande exempel… Otroligt fint ställe! Otroligt uppskattat av barn och ungdomar och smärre vuxna i alla olika åldrar! Vilken grej vi har nere vid kajen!!!! Jag gissar att det kan bli något besökt dit då det var ”supernajsigt”.

Men först… lite mera kaffe och en stilla stund i lugn och ro -Jag är ledig!! 😀

//a

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.