Alla utslagen…

En ligger i soffan med vätskeersättning, en har behövt kylas ner med dusch och aftersun,tre stycken gormar kring tv-spel och uppdelning av godisnappar. Det är ett totalt utslaget gäng som ligger och flämtar efter syre.Till och med katten är helt utslagen! En sak är säker, jag fixar kyla mycket bättre än jag hanterar hetta!

Utslagen katt...

Utslagen katt…

Fotbollscup och Nydala… Jag är sjukt imponerad av parkeringslogistiken! Mindre muntert att ligga och lyssna på alla utarbetade fotbollsföräldrar som låter som slavar som flyger som skottspolar mellan allehanda uppgifter och samtidigt försöker förse sina barn med vätska, mat samt se till att dom är på rätt plan vid rätt tidpunkt!

Nu skall vi dricka vatten och försöka få kidzen att enas kring en film.

Svettnivå kl. 20:00... Inte direkt vanligt!

Svettnivå kl. 20:00… Inte direkt vanligt!

Det är helt ofattbart att klockan närmar sig 20.00 och temperaturen fortfarande ligger på svettnivå! Imorgon skall jag banne mig ha keps på mig om jag skall vistas ute i solen!

//a

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  =) Jag jobbar MED värmen, så naken har jag vart hela dan- utom på ICAMAXI- men vad skönt å komma hem å dra av alltihopa igen!

  (Har AC) så jag jobbar just nu ner 30,1 plus till mer modesta 22-23 tänkte jag..

  Ha en fortsatt skön helg!

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Det kanske är det som är mitt problem… att jag jobbar MOT och inte MED… AC lät otroligt skönt, skulle nästan kunna tänka mig att sova i bilen för att få ha den uppfinningen tillhands 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.