Stugan can wait…

Idag hade vi planerat att migrera upp till stugan men dom där utslagen från Nydalabadet och helvetesklådan har fått oss att stanna kvar i stan. Hur roligt är det att sitta i skogen och det enda som gäller är duschar, antihistamin och kortisonsalva?! Katten är givetvis inte nöjd över den uppskjutna stugturen utan protesterar genom att just nu bädda på bordet bland högarna med ren tvätt!

Istället fick kiddo en mysig eftermiddag och kväll med sin pappa och själv har jag roat mig med att betala räkningar, tvättat och sympatikliat mina ben!

Det sköna med semester är att man lugnt kan låta saker och ting ha sin lilla gång.

Undra om jag skall ta en sista dusch denna heta kväll! Det må vara 17,5 ute men här inne i huset är det 26 grader och jag överväger att sova i bilen med AC:n på! 🙂

//a

 

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Men vad tråkigt att drabbas av parasiterna. Jag var nere och gick vid sjön i dag och jag såg flera bada och ville bara ropa åt dem nej, nej, nej. Kommunen måste ju sätta upp skyltar och kolla nära vattnet blir rent igen.
    Sympatikliar lite på mina ben. 🙂 Kram

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Usch stackare som badat… Hoppas dom inte badat lika mycket och länge som min son! Det är horribla mängder utslag han fått… Hoppas bara att det är så ”ofarligt” som det låter. Hittills är det riktigt synd om honom! Det finns ingen lag som kräver att en kommun/badplats måste varna tyvärr… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.