Spontana bilder…

I dagens VK berättar ”MAMMAN” om hur sonen drabbats av fågelparasiter, badklåda, vattenloppor… Kärt barn har många namn!

Då vi nu lämnat den här historien bakom oss med parasiterna tänkte jag istället berätta om BILDEN! Den otroligt trevliga journalisten Josefin ringde alltså till mig i går morse, mitt i kaoset i stugan och undrade om jag kunde skicka en porträttbild. Rent spontant kände jag för att skicka en bild från min blogg… Varför inte denna?

Alternativ..

Alternativ..

Jag HATAR att vara med på bilder! Så där mitt i stugan, bland skrikande barn som tjöt över vilka regler som skulle gälla i allehanda spel, skulle jag försöka frambringa en ”naturlig” bild på mig själv… Att börja tvätta hår och tramsa fanns inte på kartan, något smink hade jag inte med mig upp till stugan utan fick tacksamt låna en mascara av min kompis! Nu hjälpte väl den föga men det var en ren principsak!

Ute blåste och regnade det men jag vägrade sitta inne med tre gaphalsar som publik. Jag och min kompis hade väldigt roligt åt projektet då ord som ”Fotograf” absolut inte var aktuellt! Det vi konstaterade kring mitt fluffiga hår (jag utelämnar min kompis benämning av  min ”frisyr”) var att jag skulle infoga vad min frisör heter 😀

"Mamman"

”Mamman”

En annan sak jag konstaterar är att dom inte bönhörde mig och gjorde bilden svartvit!

Med detta rapporterar jag att kiddos prickar kliar mindre liksom mina egna!

Testa INTE ”Afterbite” på prickar som fått ett litet sår (svider kopiöst!), använd gärna mjukgörare med propylenglykol, och kör hårt med alsollösning!

Bad känns ju inte aktuellt i dag utan i stället fortsätter jag tvätta sängkläder (ja jag är nojjig!)

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Det är absolut inget fel på bilden. Ingen förväntar sig väl en nysminkad mamma mitt i semestern. Jag tyckte det var en bra artikel. Hoppas ni snart slipper allt kliande och alla fula märken. Kram 🙂

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Nej exakt, nysminkad och redigerad kan man vara på jobbet, inte när man sitter i stugan och baddar prickar 🙂 Tack för pepp Kram //a

   • Helena Nilsson Springare

    Du va jättefin på bilden! 🙂

    Tur de inte ville ha en ”prickbild” i förstoring.. brr… såg en bild på den där parasiten och den fick mig att bestämma mig för: Inge mer bad i Nydalasjön denna säsong haha… Kram på dig!

    • Anna H (inläggsförfattare)

     Tack Helena! Nejdu Nydala blir det absolut inte för oss heller!!!Bara tanken på vad som krupit in i min hud får mig att vilja duscha en gång till 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.