Träning…

Jag försöker vara optimistisk även med en hälsporre som jävlas. Att gå långa sköna promenader, nå runners high har bara varit att glömma, jag börjar faktiskt överväga att gå till läkare och lära mig hur jag skall tejpa skiten.

Då får man vara glad över annan träning. Som att simma på Nydala och få fågelparasiter och badklåda. Umelagunen erbjuder ett skönt och mera kemikaliskt alternativ. Cykling har ju också blivit ett bra alternativ nu när jag pumpat däcken.

Sedan har jag ett mer eller mindre dagligt pass av en helt annan kaliber…

Överkroppsträning?!

Överkroppsträning?!

Denna träning innebär att jag vevar markiser in och ut allt efter hur solen vandrar… Som handcykling liksom, kan nu veva in och ut markiser i hög hastighet utan att måsta pausa..

Alltid ett framsteg -Som en karamell att suga på 🙂

//a

 

 

2 kommentarer

  1. Anders

    Visst är det irriterande när huvudet vill, men kroppen sätter stopp? Krämpor och sjukdom är aldrig kul då det påverkar livskvaliteten negativt, så här har definitivt läkarvetenskapen en förbättringspotential.

    Positivt dock att du lyckas hålla dig sysselsatt på annat sätt trots problemet med hälsporre 🙂 Dessutom verkar det vara möjligt att komma till rätta med åkomman, så lycka till!

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Du finns inte på kartan i min värld att det INTE skulle gå att komma till rätta med denna störande hälsporre även om det verkar ta tid. Har även kommit på att det på GYM finns maskiner som inte kräver impact vilket kan få lov att bli ett alternativ till baden 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.