Ös båten!

Att vara i USA är säkert roligt men också stressande (inbillar jag mig). I synnerhet om man är Tarzan som vill ha ordning på torpet. VARJE gång stugan kommit på tal i mail (ja för något riktigt vykort har jag då icket fått!) så är det två saker som kommer upp som måste ligga och gnaga som ett skavsår i Tarzans hjärna.

1) Har slambilen varit och tömt brunnen?

2) ÖS BÅTEN

Idag har jag frågat runt bland grannar och ingen visste om slambilen varit och gjort det där mindre trevliga jobbet. MEN jag har i allafall frågat men har inte fått något JA eller NEJ.

Den andra saken han konstant bett mig om är då att ösa båten. Å jag har inte begripit vad han nojjat över! VADDÅ ösa båten?! På VAD??? Jaaadå det har regnat MASSOR enligt mätaren men inte har det varit nått vatten i båten. Jag har minsann spankulerat förbi och kikat över kanten och konstaterat att det sett jättebra ut. Faktum är att jag inte gillat att valsa runt båten så mycket då det är sly och det händer faktiskt ofta att det hoppar fram grodor därifrån och det har jag inte haft lust att utsätta mig för mer än nödvändigt. Alltså har jag gjort en kik över buskar och snår. Inget vatten -Inget att ösa.

Ser ni.. inget vatten alls att ösa!

Ser ni.. inget vatten alls att ösa!

Idag tänkte jag att jag i allafall kunde äntra båten, rent av vara wild ’n crazy och hoppa upp på den och ta mig en mera noggrann titt. Såg ju bra ut även där ifrån.

Ser bra ut! Inget vatten alls.. typ!

Ser bra ut! Inget vatten alls.. typ!

Så slog det mig… Kan man liksom lyfta på golvet?! Vidare inspektion gjorde mig medveten om att man kunde lyfta upp hela sisten längst bak och DÄR…. Där var det vatten! Jag satte igång och öste och öste och öste. Herregud vilken tur att jag hittade den där vattensamlingen innan dom återvänder!!!!

Gömman... JAHA! Där var det vatten...

Gömman… JAHA! Där var det vatten…

Bilden är alltså nu en EFTERbild… dvs efter jag öst ur alla miljarder liter som hade samlats i båten.

Medan jag roade mig med detta projekt lekte killarna i vattnet. En låg i en gummibåt och två paddlade runt på varsin luftmadrass. Till och med jag tog ett dopp efter avklarat projekt.

Ännu är det sommar!

Ännu är det sommar!

Riktigt skönt och jag hoppas innerligt att vi slipper några badloppor!

Livet är gott i stugan! Hoppas ett av Tarzans skavsår fick sig ett efterlängtat compeed nu!

//a

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.