Rock On!

Igår runt 19-tiden öppnades dörren och min son skrek att jag skulle ”ringahanskompismammaochfrågaomhanfickstannatill20:30”. Jag rekommenderade dom två unga, pigga och alerta killarna att kicka iväg till henne och fråga själva. Det var tydligen en riktigt bra idé för iväg for dom som två blixtar.

Det som hänt var att dom två hade kickat runt i gårdarna och jagat kompisar, dom hade lyckats skrapa ihop sex stycken och nu vankades det DISCO! Spontandisco på en måndagkväll!

Dom hade verkligen gått ”All in” och även varit förbi en tjej i klassen för att få med henne på discot men hon var tyvärr bortrest! (Vilket var mycket förargligt). Jag frågade killarna vad dom tänkt egentligen och det visade sig att det bara behövdes en sak till discot: HÖG MUSIK! Sedan skulle dom bara hoppa och dansa.

Ja, jag måste säga att jag blev grymt imponerad av initiativet. Jag och katten placerades i uterummet och dörren stängdes, sedan drog det igång. Som vid alla större tillställningar dök två gäster inte upp varpå fyra diggade Avicii så att katten frivilligt höll sig undan tillsammans med mig. Dom dansade i ungefär 20 minuter sedan upplöstes discot och blev studsfest på studsmattan i stället!

Den ena discofixaren avlägsnade sig punktligt 20:30 och efter ungefär 15 minuter var dom tre kvarvarande totalt plaskblöta då man hittat vattensprutan 🙂

Häftigt disco måste jag säga…

Entusiasmen och idérikedomen är det inget fel på jag passar på att absorbera av dessa unga sinnen och har planerat en härlig dag tillsammans med dessa discokillar. Idag skall jag stå för överraskningarna…

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.