Dance dance dance…

Jag tillhör den där skaran människor som älskar att dansa. När kiddo och hans kompisar har discon brukar jag komma med låtförslag men dom dizzas. Jag brukar ibland dansa loss tillsammans med dom. Vissa tittar förundrat på mig, vissa ser ut som att dom skall börja gråta i ren och skär förskräckelse!

Jag fryser dock till en Calippo om vi snackar styrdans. Jag älskar vevande, studsande monotont tranceliknande dance där man bara ÄR. Å då kommer ju frågan…. Vart dansar man sådan dans i Umeå idag? Jag gissar att Gräsmyr INTE erbjuder på den kalibern av underhållning?!

Förr i tiden… för typ 10-15 år sedan gick man på BLÅ när en viss DJ spelade för då visste man att man fick dansa lycklig närmare fyra timmar nonstop. Jag har gjort någon tripp till REX som har rysligt bra utrymme för min typ av dans men dom ytterst få gånger jag varit där på äldre dagar har musiken varit… hur skall  jag uttrycka mig… Inte till fullkomlig belåtenhet! Sedan kommer ju åldersaspekten in i det hela.

Jag har EN väninna kvar idag som älskar denna typ av aktivitet lika mycket som jag. Dom sjukt FÅ gånger vi tagit oss ut har vi båda valt studsvänliga skor (inga klackar där inte!) och gått raka spåret till golvet och bara varit überglada! Å så dricker vi enbart vatten också annars orkar inte tanterna med! Jag vill ha bra housemusik, jag vill gärna stå nära någonform av baslåda så man känner basen i halsen. Sedan brukar vi varken bry oss om smink eller frisyrer. Vi är bara lyckliga!

Är klientelet lite äldre är det färre och färre som studsar… Å andra sidan har man ju VÄLDIGT gott om plats att veva… Är klientelet yngre vill man helst inte vara där.

Jag tror jag måste skapa en egen klubb för sånna som mig. Eller kanske heter det ”studiecirkel” i min ålder?

EN sak är säker… Katten gillar INTE min musik… Han har rymt upp på vinden

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.