Min tid i lilleputtarnas land…

Finaldagarna äro här.

Min tid som hus- och kattvakt tickar neråt. Har varit hemma mycket nu senaste dagarna och börjat boa in mig. En sak som slog mig är: Att bo i La Casa är som att vara i lilleputtarnas land… I allafall när det gäller GLASEN!

Lilleputtglas...

Lilleputtglas…

Jag gillar riktiga glas när jag skall dricka vatten, inte decilitermått där jag får ta tjugo glas innan jag känner mig otörstig.

ALLA som varit på besök denna sommar har öppnat skåpen med glas, gått vidare till nästa och slutligen frågat: Vart är glasen?! Så fler har reagerat på dessa minikiniglas.

En annan sak som jag direkt fick köpa var plastpåsar. Hur dom ens får in en ost i en två liter plastpåse övergår mitt förstånd -Dom kanske strimlar den först?!

Ett nytt beteende har dykt upp hos mig själv, jag kan numera sitta helt ogenerat i köket medan mörkret faller utanför, ser jag någon passera ute på gatan börjar halsen direkt åka upp och ner, side to side för att försöka se VEM som rör sig därute. Ett beteende som jag brukar häckla mina päron för. Otäckt sådant där… Att det smittar liksom 🙂

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.