Nästa pryl…

Den här veckan kommer jag presentera saker jag kommer sakna efter att ha varit hustomte. Under sommaren har jag blivit djupt imponerad av: DISKMASKINEN

Överväger att ta med mig den hem till lyan. Min diskmaskin hemma är mindre och den är så ful att jag blir irriterad varje gång jag ser den! Anledningen är att hela köket har fula vita luckor och av någon outgrundlig anledning har någon före mig satt en furufärgad träfront på skrället. Så den SYNS extra mycket!!

MEN det som fått mig och MÅNGA andra att reagera denna sommar är den fiffiga BELYSNINGEN som diskmaskinen i huset har.

Onödig extra utrustning?

Onödig extra utrustning?

Detta måste vara ett bra exempel på ”onödig extra utrustning” men faktum är att jag gillar det mer och mer… Man ser ju faktiskt utan svårigheter vad som gömmer sig därinne…

Den tar jag med… Nej just ja.. jag skulle ju flytta päronen istället… 😉

//a

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Vi äger ingen diskmaskin… jag vill inte ha den, tar plats, tar tid osv. Men visst är det skönt att bara kunna ställa in och slippa se. Lyse, ja, jag blev överraskad då jag öppnade torktumlaren i förrgår, det sken en lampa därinne, hu, hade jag aldrig sett förut, men upptäckte att den tydligen gör det om man inte stängt ner maskinen innan man öpnnar, onödigt, mja, beror ju på hur mycket man behöver se inne i en torktumlare 🙂

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Lyse i torktumlaren?! Det är ju onekligen nästa maskin med ”onödig e tar utrustning” MEN jag skulle nästan vilja ha lyse i min när jag rensar damm.. Hm hm hm… 🙂 //a

 2. Betraktaren X

  Lyse i diskmasskinen är kanon. Min lampa är trasig, så jag köpte en ny för ett par år sen (lampa alltså, inte diskmaskin), men man måste ta ut hela maskinen för att kunna byta lampan och det har jag aldrig orkat. Nu vet jag inte ens var den nya lampan är…

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Hahahahaha… det är då man önskar man vore überrik och bara kunde ringa någon som kom och fixade det hela… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.