Åh vilket party..?

Igår skulle vi ha lite ”avslutning” på tiden i huset samt även på sommarlovet…

Det var tre glada killar som tjoade och tjöt kring det galna vädret, en av polarna var på väg ut på studsmattan iförd badbyxor i samband med en störtskur.

Jag kände mig ytterst tacksam när det äntligen var dags att börja laga middag och i den vevan började det hela kännas som en fars som urartat.

Skenet bedrar..

Skenet bedrar..

När jag hade dukat bordet tog jag ett kort med en tanke att jämföra den kungliga middagen som samtidigt ägde rum på annan plats i Umeå… Längre än så hann jag inte. Samtidigt som löken fräste på spisen blev jag ombedd att hjälpa till med Skype på en av kompisarnas iPad, samtidigt började katten spy hårbollar. Det hela blev således att prioritera i sann ABC-anda, från mest akut till minst akut!

Efter middagen var jag ganska trött på att ha tre killar korvandes och tyckte att dom kunde gå ut, då solen åter sken. Tog mindre än fem minuter så kom sonen in och hade kraschat med kicken…ABC-än en gång..

När partyt var över var MIN plan att sätta igång direkt med att samla ihop alla våra saker som finns spridda i nio rum i detta hus! Jag började fundera på om det skulle se suspekt ut med att börja bära en tv och allehanda prylar i mörkret…. Nu blev det INTE så, jag låg fullständigt utslagen i soffan och katten var helt häpen när jag frivilligt utan påtryckningar gick i säng i tid.

Vaknade därefter mitt i natten av att ”det knackade på dörren”, sådant tycker jag är otäckt. Det var ingen som knackade på dörren utan det var nog en dröm helt enkelt. Låg dock vaken rätt länge.

Vaknade helt förvirrad i dag… Med katten på armen och konstaterade att jag sovit bort hela förmiddagen 🙂 Jag var onekligen slut efter gårdagens final.

JAG är den förste att fira att sommarlovet är över och att vardagen äntligen kommer. Med det sagt tar jag på mig ett huckle på skallen, drar på mig jeansen, här skall köras tv-apparater och datorer så det skriker i däcken…

Idag skall jag HEM 😀

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.