Flytta på rej!

Nu skall jag också börja köra som en gubbe! Tror jag…

Då kör jag precis som JAG vill och skiter fullständigt i andra. Det låter ju jädrit smidigt för min egen del. Allt och alla andra får flytta på sig, väja undan och göra vad dom vill! Väganarki helt enkelt a’la gubbe!

Idag kom jag och körde vid en vägomläggning. Mötande körfält hade ett HINDER och således stopp på sin körbana. Döm om min förvåning när jag då har en gubbe som kastar sig in i MITT  körfält och helt ogenerat brassar fram så jag fick nita och backa för att karl’n skulle komma fram!

Jag har uppenbarligen tänkt fel -Att om hindret är i mitt körfält skall jag vänta tills jag kan passera inte bara kasta mig ut. Kanske man gör så vid omkörningar också?! Jag ser nya möjligheter öppna sig när det gäller framkomlighet… Allt jag behöver är en keps!

Samma fenomen upprepades av annan gubbe lite längre bort. Då hade han en grävskopa mitt i sitt körfält men det hindrade ju inte honom att preja ut mig som kom i mötande fil och fräsa förbi… Han vann säkert tre sekunder på den briljanta omkörningen!!! Tre sekunder…

Gubbköring a’la hetskorv!

Tur det finns kvinnor, män, killar, tjejer i trafiken för att balansera upp gubbkörningen!

//a

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Betraktaren X

  Nyss fyllda fyrtio och så köpte jag en sprillans ny keps häromdagen. Tecken på att jag kommer att börja gubbköra?

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Men G.O.D.E G.U.D… Varför?!?!? Varför KEPS?!?!?! En riktig? Typ inför vintern?!?!? Usch nu blir jag orolig… Fast jag skall ju också köpa en och börja så … Varsågod.. Vägen blir tydligen din före den blir min då helt enkelt! //a

   • Betraktaren X

    Japp, en riktigt keps! F.ö. en lång historia… Men hursomhelst inte en vinterkeps, där är gränsen för länge sen passerad. Mera friluftskeps, lämplig på vandringar och sånt.

    • Anna H (inläggsförfattare)

     Hmm… jaha… okej… jag är skeptisk till keps… men även jag använder sånna styggelser i stugan (där ingen ser!) //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.