Happy fredag…

Så var det åter fredag och en helg står för dörren!

Jag är glad för att det är helg och glad inför nästa vecka då jag går upp en ”level” på jobbet -Sådant är ren och skär glädje och tillfredsställelse i min värld!

IMG_1842IMG_1845

 

När man är yster är det ju dock lätt att man snubblar då man kanske springer för fort, därför är jag glad att jag fått så fina plåster så jag kan bli munter igen om olyckan skulle vara framme!

Tror jag skulle satsa på det där om håret…

Ty det slår ju aldrig fel när man varit hos frisören och man är såååå NÖJD med sin nya frisyr att man ALLTiD får konstatera att det var frågan om ”One hit wonder” efter att man själv tvättat och stylat håret!

//a

 

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Grattis får man ju lov att säga då, antar att du stigit i graderna på jobbet… fått lönelyft…andra arbetsuppgifter, ja det kan ju vara en massa saker, men kul i alla fall att det rör på sig och att du är nöjd med det. Fint med ett bevis på att man gör saker på ett bra sätt. Ha en fin fredag och hoppas du slipper använda dom glada plåstren 🙂

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Nej nej nej inge löneökning eller befordran! Helt enkelt att jag får öka upp min arbetstid och jobba längre 🙂 Att ta det steget är oerhört positivt och välkommet i ”HÄLSA”-termer 🙂 //a

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Men det är ju underbart…och det blir ju mer pengar i slutändan, så ett lönelyft i plånkan blir det ju trots allt 🙂 Förstår att du känner dig på topp. //Kram

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Ja faktiskt… Att jobba deltid tär onekligen på finanserna!!!! Jag är jätteglad att det fungerar så jag kan öka tiden 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.