VAB-humor…

Annorlunda nöje!

Annorlunda nöje!

När sonen är hemma från skolan är det bästa han vet att få lunchen serverad i en matlåda! MYCKET annorlunda nöje. Det smakar tydligen godare så! Kan vara bra att veta tänker jag som är van att ta med matlådor till jobbet!

Igår kväll åkte jag på jobbet och då kom mormor och morfar hem till oss för att vara med kiddo. Vi bjöd dem på middag. Då passade jag på att trappa upp det här smärre ”kriget” som pågår mellan mig och mina päron…

Jag gnäller ju förtvivlat på att deras glas är som fingerborgar, dom roar sig kungligt med att servera allehanda verktyg som ”sked” i stugan (vilket jag presenterat i bild flera gånger här på bloggen). Så igår när jag skulle duka ställde jag fram ”glas” åt dem så att dom skulle känna sig som hemma…

30ml... Ypperliga päronglas!

30ml… Ypperliga päronglas!

VAB-dagar kan var ypperliga tillfällen att liva upp tillvaron… Det behövs!

//a

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.