Alfa Omega

Allting har en början och allt har ett slut… Idag fyller Tarzan år och vi har äntligen fått sätta en punkt för en flera år lång följetong.

När jag började blogga, den första sommaren skrev jag om våran MJÄRDE i stugan som blivit stulen, dragits efter en båt, försvunnit puts väck… Har till dagens datum ingen aning om vart den blev av MEN den är och förblir borta. Jag deletade och stängde av min blogg ett tag men återvände med inlägget Ctrl-Alt-Delet… Därmed försvann också dom första ”kapitlen” i storyn om den försvunna mjärden!

Det var en fin mjärde, specialbeställd och tillverkad av en man utanför Lycksele. Varje sommar har vi draggat efter denna stålbur, när vädret varit optimalt har vi hängt över kanten på båten och åkt i snigelfart för att kunna skåda mot botten. Grannar har också försökt dragga utan resultat.

Därför kom min geniale son på att: WHY NOT ge mottan en ny mjärde?!

Sagt och gjort… Ny mjärde (som inte är specialbeställd) och handskar för att kunna hantera iskallt vatten!

Idag önskar jag min far GRATTIS på hans födelsedag! Å så får vi gemensamt sätta punkt för en följetong i denna blogg.

Mjärden ÄR borta men ersatt…

Dom där 90-linserna har inte heller dykt upp någonstans men än är jag inte helt redo att säga att OMEGA är nådd i det mysteriet!

En sak i taget… En punkt i taget… Så får det bli!

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.