Del 3 -Räddad!

Så här lät det när jag kommit in efter att konstaterat att reservdäcket var platt: Allehanda svordomar, vredesutbrott, tårar, frustration samtal som innehöll fraser som att ”Jag behöver ingen man-penis det är nog med mustasch”, ”Jag skiter i den där bilen jag har busskort”, ”Jag är SJUUUUUUK!”

Detta följdes av ett samtal från Tarzan som berättade att min kusin skulle komma och hjälpa mig! Jag blev så glad att jag började gråta en sväng till! Vilken lättnad.

Så då passade jag på att äta ”lunch” och sedan har jag faktiskt följt med och tittat på hur man pumpar ett bildäck (å jag som hatar när ballonger smäller höll mig på avstånd!) och sedan sett det åka på plats med blixtens hastighet utan gnöl eller tårar…

Jag konstaterar att hur gärna jag än önskar att jag KAN allt, är det här inte min grej! Å nu när jag i arla morgontimman gav mig f*n på att göra det så gick det ändå inte…

Nu sitter reservdäcket på plats, det har en lagning som ser ut som ett svart tuggummi som börjat lossna! Det gamla däcket ligger på plats i baljan och ”felet” var rätt uppenbart! Bilen får åka till däckverkstad.. själv… för JAG följer då INTE med!

Obra...

Obra…

Det finns inte ord för den tacksamhet jag kände när jag såg min kusin komma…. I mina ögon en superhjälte som kan ALLT om bilar! TACK!

//a

 

2 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Ja hade varit skönt om jag fixat det själv men då bilar inte är min starka sida är jag grymt tacksam för hjälp idag -Det var too much! Tack för omtanken //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.