Plötsligt händer Det!

I arla morgontimman, efter att jag gjort mig klar för dagen, fick jag en besynnerlig känsla. Jag satt där med ett hår som inte bara doftade fantastiskt utan för första gången såg riktigt riktigt BRA ut. Då började jag fundera om det var den HÄR fredagen jag skulle vara ledig… Hm hm hm

Efter efterforskningar visade det sig mycket riktigt att jag inte alls skulle på mitt jobb i dag, därför blev det ju helt logiskt att genast åka på Ica efter att sonen levererats till skolan.

IMG_1972

Efter att ha varit hemma 2,5 vecka för allehanda förkylningsrelaterade åkommor ekade kylen OCH frysen tämligen tomt. Jag är innerligt glad över en ledig dag, handlingen är avklarad och att jag dessutom hittade jättefina fair trade-nejlikor gjorde ju inte denna fredag sämre.

Att plötsligt ha en ledig dag är lika otippat som att vinna på en trisslott och jag undrar vad mitt cocosnötdoftande, surf-chick hår och jag skall hitta på vidare denna härliga dag?!

//a

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.