Je m’appelle….

Mitt nya namn är…. Kokosnöten

Japp, det tycker min lilla finurliga brorson. Det var ett trött gäng killar vi sade Hejdå till igår i La Casa. Igår hade gruppen äntligen ”satt sig”. Alla fyra satt i sofforna och hängde, sista kvällen och då kunde dom enas.

På väg hemåt blev kiddo så ledsen när han insåg att vi iNTE har ett datum och inte en aning om när vi ses igen. Jag hade hoppats och önskat att vi kunde fira jul i alperna tillsammans… Jag lade in önskemål om ledighet kring detta i maj men inga ledigheter beviljas runt jul!

Vidare har barnen inte lov samtidigt, vilket innebär att om vi åker när kiddo har lov då är hans kusiner i skolan 07:30-16. Under kusinernas besök här har kiddo fått gå till skolan men hans snälla fröken och rektor beviljade mitt önskemål om en ledig dag så han fick en lång helg med sina kusiner.

Då jag, Kokosnöten, själv älskar att få vara nära min familj förstår jag att kiddo idag är moloken. Idag är det ingen armé av kusiner som väntar utanför klassrummet…. Idag är det ingen pokémonmästare som kan hjälpa till, ingen kick-trixare med ny actionkamera, ingen slamsig busunge som vill knövla ihop hans mamma (Moi!) utan idag är det resdag för besökarna.

Jag önskar mina underbara brorsöner och min svägerska en skön och fin hemresa och jag hoppas och önskar att vi snart ses igen!

Bon voyage!

//kokosnöten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.