Skabbigt värre….

I mitt hem har jag en slaskrensare Ni vet en sånn där plastgrej som man skyfflar upp saker ur diskhon. En genialisk och briljant uppfinning som blivit ett smärre MÅSTE i säkert flera hem än i mitt.

Köpte en ny härom dagen och jag kan inte för mitt liv begripa varför det måste sitta en stor ”etikett” på den där saken, just där själva skyffelfunktionen är. Jag har aldrig varit med om en etikett som varit lätt att få bort. Börjar man krafsa går man bet, blöter man upp den går man bet och har i stället ett söndersliten etikett med lite plastklet/lim kvar på själva rensaren.

Det ser allt annat än fräscht ut.

Idag har jag gått loss med REMOVE-tussar på min och det krävdes två kuvert samt frenetiskt gnuggande för att få en slaskrensare utan klet där snusk fastnar och ser skabbigt ut!

Går det inte att sätta etiketten uppe åtminstone?! Har full förståelse för att EAN-koden måste finnas… Vore ju bara kundvänligt om den också gick att ta bort!

//a

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Anders

    Skönt att höra att det är fler som stör sig på etiketter som är ett rent helsicke att få bort från t.ex. prydnadsföremål, husgeråd o.dyl. där man vill slippa se etiketter. Produktutveckling av bättre etikettklister anbefalles 🙂

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Ja asså när man införskaffar medicinsk bensin just på grund av sådant börjar man ju undra om inte limmet som används är overkill på t.ex. en ny tekopp!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.